top of page
FloretSephia.png

Neoderma Behandelingen

Neoderma komt uit het Grieks en betekent letterlijk 'nieuwe huid' 

Neoderma is een exclusieve lijn voor huidverzorging die "Schoonheid Terug naar de Natuur brengt". Door het gebruik van actieve kruiden en plantenextracten kunnen vele problemen bij de huidverzorging behandeld worden. 
De Neoderma producten zijn vrij van minerale oliën, als vaseline, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten of kruidenextracten.

MASTER-CLASS February 2019-high (1).gif
BIOPEELING

De biopeeling zorgt voor een versnelde celdeling . Normaal vernieuwd je huid in 28 dagen, door de biopeeling in 10 dagen. Hierdoor wordt de stofwisseling en collageen gestimuleerd. De biopeeling is speciaal geschikt voor de donkere, gevoelige, allergische en dunne couperose huid en is zowel geschikt voor vrouwen als mannen. Het kan als eenmalige behandeling worden uitgevoerd of als minikuur. ( 3 maal binnen 10 dagen). 

De biopeeling wordt toegepast bij:

 • acne / vette onzuivere huid met mee-eters

 • couperose- huid/ dunne huid ( Biopeeling light)

 • pigmentvlekken

 • littekens ( van acne)/ grove porien

 • rimpels

 • verslapt, slecht doorbloede huid

Neoderma White Treatment - Curare di Sylvia
WHITE TREATMENT

De Neo-white Treatment is zeer geschikt ter bestrijding en reductie van pigmentvlekken op gezicht en lichaam. Deze behandeling is gebaseerd op de werking van Whitening Cocktail die bestaat uit verschillende kruiden en plantenextracten waaronder zoethout,waterkers,heemst. Gecombineerd met Vitamine C remt het de overmatige productie van melanine, die aangemaakt is door melanocyt. 
De behandeling kan eenmalig toegepast worden maar in geval van onregelmatige pigmentatie en kringen rond de ogen kan deze Neo-white Treatment ook in kuurverband worden toegepast. In geval van hardnekkige pigmentvlekken kan de behandeling toegepast worden met de Neoderma Biopeeling.

Oily-Skin.jpg
MATTIFYING TREATMENT

De Mattifying Treatment is zeer geschikt voor de vette en gecombineerde huid. Deze behandeling is gebaseerd op de werking van een Mattifying Cocktail die bestaat uit verschillende algen-en plantenextracten o.a. vlier, berkenblad en rode zonnehoed (echinea), jojoba, Vitamine C. Deze werkt reinigend en ontstekingsremmend om een evenwichtige talgproductie te bereiken en heeft een kalmerend en verstevigend effect op de huid en een zuiverende, diep reinigende matterende werking.
De behandeling kan eenmalig toegepast worden maar in geval van zeer vette/gecombineerde huid in kuurverband. In geval van hardnekkige acne kan de behandeling toegepast worden in combinatie met de Neoderma Biopeeling. 

Neoderma Biolifting - Schoonheidssalon Curare di Sylvia
BIOLIFTING

De lifting is een snelle ware oppepper voor de vermoeide,gestresste huid en verjongend voor de oogleden. Werkt ook vochtafdrijvend tegen oogwallen. 
De lifting is niet alleen geschikt voor de verslapte en gerimpelde huid alsmede de slecht doorbloede huid (rokershuid), maar ook voor de wat jongere,gestresste vermoeide huid na veel afvallen. 
De lifting is zeer geschikt voor bruidjes( 1 dag voor de trouwerij). 
De biolifting is goed te combineren met de Neoderma Biopeeling. 

Neo-Sense.jpg
NEO-SENSE TREATMENT

De Neo-Sense Treatment is speciaal geschikt voor de gevoelige/couperose huid. 
De behandeling hydrateert, verzacht de huid en werkt tegen roodheid en is ontstekingsremmend. In combinatie met de Neo-Sense producten zal de roodheid verminderen en de bloedcirculatie in de vaatjes verbeteren. 

Neoderma Revitalisering -Schoonheidssalon Curare di Sylvia
REVITALISERING EYE TREATMENT

Een speciale behandeling voor het kwetsbare gebied rond de ogen, gebaseerd op kruiden. Het doel van de behandeling is het reinigen van de oogcontour, minimalisering van kringen en rimpeltjes en lijnen rond de ogen,drainage,vochtregulering,zachter maken en verstevigen van de huid. 
De behandeling kan eenmalig toegepast worden of in kuurverband van 6 behandelingen. In de eerste twee weken kan de behandeling twee keer per week worden gedaan, te vervolgen met een maal per week. 
De behandeling kent vijf fasen:

 • reinigen verwijderen dode huidcellen

 • ontspanning en drainage

 • hydrateren en liften

 • regeneren

 • verstevigen en zachter maken van de huid.

Neoderma Marine - Schoonheidssalon Curare di Sylvia
MARINE SPA TREATMENT

Een algen vocht behandeling met anti-aging werking van Neoderma. Een behandeling die je voelt en ziet speciaal voor mensen met een vochtarme huid. Ook geschikt voor de jeugdige vochtarme huid met als doel de frisse aanblik en vitaliteit terug te krijgen. Het effect van deze behandeling is vochtregulerend, verzachten van de huid en stabiliseren van de huid. Mineralen,zeewieren, vitaminen hebben zelfs een herstellende werking. 
Een fluwelen,vochtrijke huid is het eindresultaat. 

Deze behandeling is speciaal geschikt voor een:

 • slechte huidconditie

 • verslapte huid

 • rokershuid

 • gestresste huid na afvallen

 • na zomer of winter

De Marine Spa Treatment kunt u ook combineren met de Biopeeling.

SKIN EXPERTS_BANNER_970x250.gif

MAAK EEN AFSPRAAK

Geïnteresseerd in een behandeling

of direct contact opnemen?

bottom of page