top of page

Webecos Behandelingen

Webecos is de afkorting van Wetenschappelijk Bereide Cosmetica.


Het verschil tussen deze producten en de goedkopere drogist producten is dat de Webecos producten volledig natuurlijk zijn. In goedkopere producten wordt vaak gebruik gemaakt van een groot percentage aan minerale olien die een laagje op de huid vormen waardoor de huid verstopt. Ook zitten er in goedkopere producten nauwelijks of geen werkstoffen. De producten van Webecos bevatten geen minerale olien dus vormen geen laagje op de huid. Bovendien zijn de producten rijkelijk gevuld met werkzame bestanddelen die de huid goed verzorgen.

ANTI-AGE BEHANDELING

Omdat iedere huid anders is, zal iedere gelaatsbehandeling ook anders zijn. Uit welke onderdelen de behandeling bestaat wordt ter plekke bepaald nadat er een analyse van de huid gemaakt is. Uiteraard kunnen de behandelingen ook aangepast worden op de mannenhuid.

VITAVOCOL BEHANDELING

Voor de normale/droge huid circa 60min. 
Reiniging van het gelaat, hierna een ampul met Aloe Vera en aansluitend masseren met Vitavocol. Na de massage een gaas aanbrengen met paraffine, nabehandeling met verzorgende creme. 

HALS EN DECOLLETE BEHANDELING

Circa 60min. 
Deze behandeling gaat rimpelvorming tegen omdat de huid optimaal gehydrateerd wordt en goed doorbloed. Na optimale reiniging van gelaat en decollete met liquid creme een liftende massage. Vervolgens paraffine voor een optimale doorbloeding en afsluitend een verzorgende creme.

OOG CONTOUR BEHANDELING

Collageen eyepads, verfrist en ontspant de ogen, laat rimpels en kringen vervagen. Het masker wordt opgebracht waarna het +/- 15 minuten moet inwerken, na het verwijderen van de collageen eyepads wordt de overgebleven eyeserum in gemasseerd, Afsluiting met verzorgende oogcreme. 

STANDAARD GEZICHTSBEHANDELING

Circa 60 min. 
Huidanalyse,oppervlakte en dieptereiniging met stoom en eventueel borstelapparaat, epileren, onzuiverheden verwijderen, masker en verzorgende dagcreme. 

UITGEBREIDE GEZICHTSBEHANDELING

Circa 90 min. 
Huidanalyse,oppervlakte en dieptereiniging met stoom en eventueel borstelapparaat, epileren, onzuiverheden verwijderen, hals-decollete en gezichtsmassage, masker, verzorgende dagcreme. 

LUXE GEZICHTSBEHANDELING

Circa 90 min. 
Huidanalyse, oppervlakte en dieptereiniging met eventueel borstelapparaat, epileren, onzuiverheden verwijderen, hals-decollete en gezichtsmassage met ampul, vliesmasker met stoom, verzorgende dagcreme. Aansluitend krijgt u een ampul mee naar huis als kuurbehandeling. 

De luxe behandelingen kunnen verschillen per client

Speciaal voor de rijper wordende huid, de fruitzuren vervlakken rimpels en werken als radiaal vervanger. 

AHA (FRUITZUUR) BEHANDELING
ALOE VERA BEHANDELING

Voor de verwaarloosde, vermoeide en/of geirriteerde huid, eventueel acnehuid, gaat infecties tegen, kalmeert en werkt regenererend. ​

CAVIAR BEHANDELING

Voor de rijpere huid, Deze behandeling verbeterd het vochtbindend vermogen van de huid, de structuur wordt verbeterd en het regeneratieproces wordt gestimuleerd.

COLLAGEEN BEHANDELING

Voor de droge, gespannen en rijpe huid. Deze behandeling verhoogt het vochtbindend vermogen van de huid, waardoor zij steviger aanvoelt. Het maakt de huid glad en soepel.

ELASTINE BEHANDELING

Voor de rijper wordende huid en rijpere huid. Deze behandeling zorgt voor de verbetering van de spankrachten elasticiteit van de huid, gaat verslapping tegen en verbetert het vochtbindend vermogen van de huid.​

VITAMINE A BEHANDELING

Voor de rijpe gestuwde huid en een huid met teleangiectasieen. Deze behandeling reduceert stuwing en gaat rimpelvorming tegen. 

ACNE BEHANDELING

Van circa 75min. voor de vette huid met veel onzuiverheden en verschillende soorten van acne. ​

UW GELAATSBEHANDELING IS VERDER UIT TE BREIDEN MET: 
  • verven van wimpers en/of wenkbrauwen

  • harsen van bovenlip, kin en kaaklijn

  • epileren van de wenkbrauwen

  • speciale maskers

bottom of page